Hee hooi hallo
Hallo lieve allemaal,
Mijn eerste berichtje vanuit Kenia:)
Ik heb een goede reis gehad. Ik moet zeggen dat ik van tevoren best wel nerveus was. Vooral omdat ik mijn visum nog moest aanvragen in Nairobi. Gelukkig heeft een KLM mannetje me gerust kunnen stellen en ben ik vrij relaxed het vliegtuig in gestapt.
De vliegreis was best oke, heb alleen niet zoveel kunnen slapen. Degene naast mij wel, die lag lekker te snurken. In Nairobi ging de overstap vrij vlug, heb gelukkig ook nog ff een simkaartje kunnen scoren. Heb alleen geen idee wat mijn nummer is, dat hebben ze er nou weer net niet bij verteld:p Dus dat ga ik nog maar is ff uitvogelen.
In Mombasa stonden er twee mensen van het Camp Kenya team ons op te wachten. En er waren ook allemaal al andere mensen die deelnemen aan het kamp. Iedereen is heel aardig. En iedereen is Engels of Australies. Ik en nog een jongen zijn de enige Nederlandse. Dus er wordt hier lekker in het engels gebrabbeld. Als we met een grote groep zijn kan ik het soms niet helemaal volgen, jeempie wat praten die engelsen snel. Maar het engels babbelen gaat me best goed af.
We zijn met een een grote jeep vanaf het vliegveld naar het kamp gereden. Het kamp ligt zo'n 50 kilometer buiten mombasa. We hebben er behoorlijk lang over gedaan, want we moesten ook nog een stukje met een veerboot. En dat gaat niet zo als dat hier gaat. Alle het verkeer raced hier langs elkaar heen. Maar op de een of andere manier werkt het toch. Onder weg heb ik mijn ogen uitgekeken, er is zoveel te zien dat het best handig zou zijn om een extra paar ogen te hebben.
Aangekomen op het kamp werden we voor gesteld aan de kamp crew en kregen we een kleine rondleiding. Het is er echt prachtig. Er is een soort centrale plek waar we eten, waar je kunt poolen ( niet de meest rechte pooltafel maar dat maakt niet uit want ik bak er toch niks van) en waar banken staan enzo. We slapen in huisjes in stapelbedden en ik heb er vannacht heerlijk geslapen. Ik had oordoppen meegenomen en ze werken echt briljant!. Vanmorgen werd ik wakker en liep naar de wc en daar zaten ineens 3 apen voor me neus, heel gek maar wel heel leuk.
Dit weekend hebben we relax weekend. Dus heb net al heerlijk op het strand gelegen en zit nu ook in een internetcafetje vlak aan het strand. Je wordt hier echt snel bruin omdat de zon veel sterker is. En een aantal engelse hebben echt een hele bleke huid dus die zijn heel bang dat ze verbranden maar liggen ook de hele tijd te bakken omdat ze een kleurtje willen krijgen. Dus ik kreeg al heel snel te horen 'My god you get brown so quickly''
Ooo mijn tijd is bijna op dus ik ga opschieten..
Morgen hebben we ook nog een relax dagje en vanaf maandag gaan we beginnen met de verschillende projecten. Ik zal proberen binnenkort wat foto's te posten maar heb nog niet ontdekt hoe dat kan. Ik ga maar weer is genieten van het heerlijke weer.
Tot de volgende keer online
Liefs Renee
Aapjes bij je toilet....hoe leuk is dat!
Heee Renee!
Super om te lezen dat je het zo leuk hebt.
Je wordt vast een negertje daar;P
Interessant om alles te lezen,
So, keep us posteddd!
Hee zusje, het klinkt allemaal heel leuk.
Hoi Renee,
Klinkt goed tot nu toe :)
Succes de komende weken en tot horens!
Groetjes Kevin
Travel Active Team
www.travelactive.nl
Hoi Renee,
Mooi verhaal, en ontzettend herkenbaar. Hoeveel en hoe snel alles om je heen gaat, vooral dat hectische, maar toch ook relaxte verkeer. Hoe zo snel, daar op het starnd een beetje bruinbakken, dat is toch behoorlijk langzaam. Wel goed smeren, he, met die Tropenzon.
Maar vandaag ben je dus voor het eerst aan het werk. Erg benieuwd hoe dat is en wat je precies aan het doen bent.
Veel liefs, ook van Lia,
Ted
Hee Renée, Rambo rafiki!!!
Wat een verrassing, jij in Kenia en pas maar op dat je er geen rechtse hobby van gaat maken. Ik volg je schrijven, geweldig! en wens je alle plezier en fun komende maanden. Take care....
liefs edith
Lieve Renée,
Wat leuk om jouw eerste verhaal te lezen. Echt super om je zo te volgen. Ik hoop dat je nog vaak tijd en de gelegenheid krijgt om een verhaal te schrijven. Veel plezier en succes met alles.Beleef en geniet. Lieve groet van ons allemaal.
Hee renee! Leuk om te lezen dat je het naar je hebt! Ik blijf je volgen, vind ik leuk :) succes en veel plezier.
Liefs! X
Ha Renee! Ontzettend leuk om je belevenissen te lezen en de foto's te zien. Fijn dat je het zo naar je zin hebt.
Liefs,
Hiske
Reneetje! superleuk om te zien en lezen wat je daar allemaal doet! t ziet er egt heel mooi uit!
super dat je t zo naar je zin hebt!
Veel plezierr en succes!
Xxxxxxxxxxx
Lieve stoere fantastische meid!!
Dat doe je toch ook maar weer allemaal.
Geniet, liefs marleen
Hee Renee,
Klinkt heel goed allemaal. Over een tijdje zal het misschien zelfs moeilijk zijn om weer Nederlands te gaan praten:P
De foto's zien er zeker goed uit! Ik denk dat ik ook maar eens richting Afrika moet gaan.
Heel veel plezier nog,
Groeten reinout
Leuk verhaal en mooie foto's! Marianne vertelde dat de motofone het goed doet. Een hele mooie tijd daar. Groet, Nicolette